Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Algemeen verpleegkundige Niveau 4 voor diverse afdelingen.

Organisatie

Mededeling i.v.m. het Coronavirus (COVID-19)

Ondanks de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), doen wij ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen. Gezien de inspanningen die het coronavirus van ons vraagt, kan het wat langer duren voor je een reactie ontvangt op jouw sollicitatie. Mocht je worden uitgenodigd voor een gesprek, dan stemt de recruiter met jou af wanneer en in welke vorm deze plaats vindt. Onze excuses voor het ongemak en dank voor je begrip.

Functie

Voor jou als verpleegkundige zijn er tal van mogelijkheden bij deze opdrachtgever. Heb je nog geen idee welk specialisme of afdeling het beste bij je past? Dan is deze vacature ideaal voor jou. Zij hebben plek op verschillende afdelingen en kijken graag samen met jou waar je het beste tot je recht komt. Wat je precies gaat doen is natuurlijk afhankelijk van de afdeling(en) waar je aan de slag gaat. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de werkzaamheden en bijzonderheden van de afdelingen waar je eventueel kunt werken. Heb je interesse in meerdere afdelingen, dan kun je bijvoorbeeld meekijken op verschillende afdelingen om een goede keus te maken. Sta je er nog helemaal blanco in? Dan kun je eerst proeven op verschillende afdelingen.

Opdrachtgever behandeld patiënten – met complexe aandoeningen – uit Rotterdam en de regio. De patiëntenpopulatie is multicultureel. Er zijn veel specialismen in huis. Bovendien vind je bij opdrachtgever een grote OK en acute zorgafdelingen met een Level III Intensive Care. Ontwikkeling en innovatie staat bij het ziekenhuis voorop. Je krijgt daarom als verpleegkundige alle kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Denk bijvoorbeeld aan een specialisatie voor de Spoedeisende Hulp (SEH), Intensive Care, Oncologie of Obstetrie.

Op welke afdeling je ook aan de slag gaat, je komt te werken in een echt Rotterdams ziekenhuis. Wat we daaronder verstaan? Dat we informeel zijn, bevlogen, ondernemend, ambitieus, direct, laagdrempelig, onze mouwen opstropend voor onze patiënten, voor elkaar klaar staan en een goed gevoel voor humor hebben. Wat onze collega’s aanspreekt? Dat hun mening telt. Zo stellen artsen het op prijs dat verpleegkundigen meedenken bij het visite lopen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd. Ook de grootte van het Ziekenhuis is bijzonder. Het is groot, maar nog wel met een menselijke maat. We weten elkaar te vinden en zijn in grote lijnen bekend met wat andere afdelingen doen. Er is in ieder geval ruimte op de volgende afdelingen:

 • Vaatchirurgie & Kortverblijf
 • Buikchirurgie
 • Traumatologie / Orthopedie/ Geriatrie
 • Nefrologie/ Interne Geneeskunde/ Reumatologie
 • Maag-, Lever-, Darmcentrum
 • Cardiologie/Neurologie
 • Interne Geneeskunde/ MDL
 • Longziekten
 • Flex

Functie eisen

 • Je bent in bezit van een mbo of hbo verpleegkundige diploma en bent BIG-geregistreerd.
 • Je hebt al enige ziekenhuiservaring opgedaan.
 • In jouw motivatiebrief lezen wij graag wat jij belangrijk vindt in jouw werk en naar welke afdeling jouw voorkeur uit gaat. Nog helemaal geen voorkeur? Maak je geen zorgen. We denken graag met je mee om een goede match kunnen maken.

Aanbod

Salaris conform cao Ziekenhuizen. De inschaling is afhankelijk van relevante opleidingen en ervaringsjaren, o.b.v. 36 uur per week.


Inlichtingen

Guido Hoogeveen 085-0605085

Sollicitatie

Guido Hoogeveen via guido@weallshare.nl, graag met motivatiebrief en cv in Word.