Introductie

Je reinigt, desinfecteert en steriliseert alle medische hulpmiddelen die op de operatiekamers en poliklinieken gebruikt worden. Bij de opdrachtgever vinden bijzondere, complexe en soms acute operaties en behandelingen plaats. Als sterilisatiemedewerker vervul je daarbij een belangrijke rol.

Geen dag is hetzelfde! Je rouleert over verschillende ruimtes waar het sterilisatieproces wordt uitgevoerd. Tijdens alle handelingen houd je rekening met de Europese en landelijke regelgeving en werk je volgens de kwaliteitsstandaard.

Organisatie

De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) is een van de grootste CSA’s van Nederland en misschien wel de meest innovatieve. In een hightech omgeving wordt gewerkt met de modernste apparatuur en nieuwste medische hulpmiddelen.

Functie

Als medewerker steriele medische hulpmiddelen ben je in staat de eigen werkzaamheden zelfstandig te organiseren. Je kan snel en nauwkeurig werken, bent oplettend en je hebt gevoel voor hygiëne. Daarnaast ben je flexibel en je bent bereid bereikbaarheidsdiensten en avonddiensten te draaien.

Functie-eisen

Het diploma steriele medische hulpmiddelen (ROC) is vereist.

Aanbod

  • Een zeer goed salaris
  • Reiskosten ad. € 0,19 per kilometer
  • Je bouwt als uitzendkracht uiteraard pensioen op
  • Je bent verzekerd bij arbeidsongeschiktheid en je hebt recht op WW en WIA
  • Flexcontracten zijn natuurlijk ook mogelijk (nul-urenbasis op basis van losse dagen) evt. naast een bestaande baan
  • Ook ZZP-ers zijn van harte welkom (je bepaalt zelf je tarief)

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan bovenstaande punten? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden! Neem voor vragen contact met ons op via Johan Lust, Recruiter 085-0605085

Sollicitatie

Johan Lust, Recruiter via johan@weallshare.nl, vergeet niet je CV bij te voegen (liefst in word).