Introductie

Anesthesiemedewerker, 24 tot 36 uur per week: Voor een ziekenhuis in Noord-Holland zoeken wij anesthesiemedewerkers. Die flexibel zijn en inzetbaar op alle locaties van het ziekenhuis.

Organisatie

Op onze beide hoofdlocaties, worden gevarieerde ingrepen van laag tot en met hoog complex uitgevoerd. In totaal beschikt het ziekenhuis over zeventien OK’s, waar in totaal meer dan tweehonderd collega’s werken. Vind jij het leuk om hier te werken dan kunnen wij je alvast vertellen dat je als anesthesiemedewerker kunt doorstromen naar preoperatieve screening, Acute Pijn Service, preoperatieve werkzaamheden op de holding of als Sedatie Praktijk Specialist. Binnen het team op de afdeling anesthesie/recovery heerst een goede sfeer.

Functie

Als anesthesiemedewerker werk je zelfstandig op het OK-onder verantwoordelijkheid van de anesthesioloog. Je begeleidt de patiënt voor, tijdens en na de operatie. Je assisteert de anesthesioloog bij het toedienen van algehele anesthesie en andere anesthesie-technieken.

Je werkt met moderne medische apparatuur. Je anticipeert op complicaties en treedt op of schakelt indien nodig de anesthesioloog in. Jouw mensenkennis zet je in; je weet dat geen patiënt hetzelfde is en ben je continu alert. Je handelt in acute en soms emotioneel lastige, situaties. Na de operatie zorg je voor een goede overdracht van de patiënt aan de recovery. Je hebt intensief contact met de patiënt, de anesthesioloog en de overige professionals van het operatieteam.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar gediplomeerde anesthesiemedewerkers (CZO erkend) met een professionele en collegiale werkhouding. Ben je bovendien in het bezit van het SPS diploma dan is dat een pré. Natuurlijk ben je gemotiveerd en gaat patiënten zorg voor alles. Jij weet als geen ander prioriteiten te stellen bij verandering in de toestand van de patiënt. Ook ben je een leergierige teamplayer. Je staat niet stil en wil vooral kwaliteit leveren. Je bent ervaren en snel inzetbaar.

Aanbod

  • Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in steeds samengaan.
  • Het salaris is minimaal overeenkomstig met functiegroep FWG 55, meestal kunnen wij iets meer bieden dan je tot nu toe aan salaris gewend bent.
  • De locaties van het Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam rij je lekker tegen de file in.
  • Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo kun jij bepalen wanneer en hoeveel je wilt werken. Maar kun je er ook voor kiezen om op termijn in dienst te gaan bij het ziekenhuis.
  • Het betreft een aanstelling voor voor 24 – 36 uur per week.
  • Je bent welkom als uitzendkracht of als zzp-er.

Inlichtingen

Solliciteer direct online en jouw sollicitatieprocedure gaat van start. Wil je eerst nog even doorvragen? Neem gerust contact op met onze recruiters: 085-0605085.

Sollicitatie

Info@weallshare.nl of maak gebruik van de onderstaande sollicitatiebutton. Vergeet niet je CV en (liefst ook) je motivatiebrief bij te voegen.