Introductie

Ben jij gediplomeerd Anesthesiemedewerker en zelfstandige? Ontdek dan wat onze samenwerking voor jou kan betekenen. Wij verzorgen de contracten, de facturatie etc. geheel uit jouw naam. Wij hebben bovendien een ZZP keurmerk.

Organisatie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij anesthesiemedewerkers. Je bent verantwoordelijk, accuraat, stressbestendig en een vakkundige professional? Jij houdt het hoofd koel en weet jezelf ook onder lastige omstandigheden staande te houden. We all Share is een leuke ZZP-bemiddelaar in de zorg met betrokken medewerkers!

Functie

Als anesthesiemedewerker ben je verantwoordelijk voor een goede opvang en begeleiding van de patiënt op de operatiekamer. Daarnaast bewaak je de patiënt tijdens de anesthesie en assisteer je de anesthesioloog zowel binnen als buiten het OK- complex. Je bent een ervaren anesthesiemedewerker. Je hebt ervaring als zelfstandige of bent een ervaren professional die graag als zelfstandige verder gaat. Je kent de OK en (bijna) alle voorkomende toestellen als geen ander zodat je snel je weg vindt en zelfstandig aan de slag kunt en de opdrachtgever verrijkt met een goed inzetbare kracht.

Functie-eisen

  • Van kandidaten voor de functie wordt verwacht dat zij in het bezit zijn van een diploma anesthesiemedewerker (CZO erkend);
  • Je bent in staat zelfstandig en professioneel te werken.
  • Flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden vinden wij ook zeer belangrijk.
  • Je hebt enkele jaren recente werkervaring;
  • Je gaat uit van een professionele pstelling;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Aanbod

Werken op basis van je eigen beschikbaarheid en tarief waarbij wij voor jou het contractbeheer, acquisitie en facturatie verzorgen. Daarnaast beschikken wij over een zzp-keurmerk.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen en of Johan Lust, 085-0605085

Sollicitatie

info@weallshare.nl of via de sollicitatiebutton op de website. Vergeet niet je CV en contactgegevens mee te sturen (liefst in Word)