Introductie

Ook als basisarts kun je een bijdrage leveren tijdens de coronacrisis op de Intensive Care!

Organisatie

Meewerken in de dynamiek van de Intensive Care. Als arts zorg je voor kwalitatief hoogwaardige zorg op deze afdeling. Hierbij onderzoek je de patiënten en assisteer je bij de nodige behandeling. Daarnaast hou je toezicht op een efficiënte patiënten-doorstroming en coördinatie van de afdeling. Naast dat jij complexe zorg verleent ben jij ook de steun voor familie van deze patiënten.

Functie

Door de corona crisis is er een gigantische toename van IC-patiënten die 24 uur per dag zorg nodig hebben. Ook jij kunt een steentje bij dragen door aan de slag te gaan op de Intensive care in het ziekenhuis.

Functie eisen

Een gediplomeerd basisarts mét BIG-registratie en relevante ervaring op de Intensive Care is waar dit ziekenhuis naar op zoek is!

  • Je ben daadkrachtig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Ook kun je omgaan met complexe situaties, handel je adequaat en beschik je over bereidheid om je actief in te zetten tijdens deze coronacrisis.

Aanbod

Wij gaan graag met jou in gesprek op welke wijze jij ingezet wordt. De zorg moet 24 uur per dag, zeven dagen in de week geboden worden. Dus op alle momenten van de dag hebben wij medewerkers nodig. Je werkt op uitzendbasis of als zzp-er via We all Share, wij zullen het salaris en/of je tarief dan ook samen met jou bespreken.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen, recruiter: 085-0605085

Sollicitatie

Guido Hoogeveen, recruiter via guido@weallshare.nl vergeet niet je CV bij te voegen. (Liefst in word.)