Introductie

De opdrachtgever is een medisch specialistisch bedrijf dat werkzaam is in ziekenhuizen (STZ). Zij bieden basiszorg en complexe specialistische zorg aan de inwoners van Noord-Holland. Zij staat voor goede medische zorg, is innovatief en ambitieus. De organisatorische eenheid Interne geneeskunde is per direct op zoek naar enthousiaste jonge artsen die onze groep willen versterken als ANIOS interne geneeskunde.

Organisatie

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit meerder internisten verdeeld over de verschillende. Er zijn ongeveer 30 arts-assistenten werkzaam waarvan 2/3 als AIOS. Zij zijn een jonge vakgroep met veel ambitie en daarbij bestaat een goede werksfeer.Functie

De ANIOS draagt samen met de andere A(N)IOS zorg voor patiënten op de afdelingen interne geneeskunde, oncologie, nefrologie, acute opname afdeling en SEH.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste ANIOS met affiniteit voor de interne geneeskunde. Ook ANIOS met een voorliefde voor een ander kennisgebied die wil kennismaken met de interne geneeskunde nodigen wij uit om te solliciteren. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, hebt een flexibele houding binnen het team en zet je graag in voor de beste patiëntenzorg.

Aanbod

Een zeer goed salaris

Reiskosten ad. € 0,19 per kilometer

Veel afwisseling als er voor kiest om te werken in verschillende regio’s

Je bouwt uiteraard pensioen op

Zelf je rooster bepalen

De mogelijkheid om functies te combineren

Je bent verzekerd bij arbeidsongeschiktheid en je hebt recht op WW en WIA

Flexcontracten zijn natuurlijk ook mogelijk (nul-urenbasis op basis van losse dagen) evt. naast een bestaande baan

Ook ZZP-ers zijn van harte welkom


Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Guido Hoogeveen, Recruiter, tel. 085-0605085

Sollicitatie

Schriftelijke reactie (mail) op deze vacature, vergezeld van een CV en eventuele referenties, kunnen gericht worden aan Guido Hoogeveen, Recruiter via guido@weallshare.nl