Introductie

Ben jij die betrokken, stressbestendige en mensgerichte basispsycholoog die graag zelfstandig werkt, overzicht weet te behouden én cliënten verder wil helpen in hun zelfredzaamheid? Doe je dit graag in een hecht en gezellig team? Reageer dan snel!

Organisatie

Deze GGZ instelling behandelt cliënten vanuit een breed aanbod aan psychologische methodieken en therapievormen. Om het zorgaanbod blijvend te verbeteren denk je actief mee de verdere ontwikkeling van de verschillende behandelmethoden.

Op de polikliniek volwassenen krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. We bieden op onze generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (comorbide) psychiatrische problematiek. Ons team bestaat uit verschillende hulpverleners: psychiaters, psychiatrisch verpleegkundigen, basis-/gz-/klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten, arts-assistenten en een SPV. Daarnaast zijn er ook een aantal opleidingsplekken voor diverse disciplines, waardoor er een veilig leerklimaat aanwezig is. Het uitgangspunt van het team is om door middel van onze behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en de cliënt de regie over zijn/haar leven te laten behouden. We zijn een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. We zijn behulpzaam en betrokken naar elkaar en hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan.


Functie

Samen met jouw multidisciplinair team, je professionaliteit en je inhoudelijke expertise sta je voor goede zorg voor onze patiënten. Als basispsycholoog bij de polikliniek Voorhout verricht je intakes en geef je vorm aan poliklinische individuele- en groepsbehandelingen van patiënten met onder andere stemmings-, angst- en somatoforme stoornissen, trauma, persoonlijkheidsproblematiek en andere psychiatrische problematiek. Iedere cliënt is uniek, dus ook iedere behandeling is anders. Behandelen doe je onder eindverantwoordelijkheid van een BIG-geregistreerde collega. Je zult veel CGT en traumabehandeling geven. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire overleggen. Het doen van psychodiagnostisch onderzoek, onder supervisie, kan ook tot je taken behoren.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een universitair diploma psychologie;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring in het toepassen van verschillende therapeutische technieken, zoals CGT en/of EMDR en het voeren van behandelgesprekken, waarbij het beschikken over de CGT basisopleiding en een EMDR basis certificaat een pré is;
  • Je hebt ervaring (of wil ervaring opdoen) met psychodiagnostiek, zoals het afnemen van DIVA en SCID;
  • Je bent nieuwsgierig en leergierig, enthousiast om nieuwe dingen te leren en bent pro actief in het vergaren van kennis, vragen van expertise van anderen en in het meedoen en –denken in een team;
  • Je bent innovatief en flexibel;
  • Je hebt affiniteit met psychiatrische zorg aan volwassenen.

Aanbod

  • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring
  • Reis- en onkostenvergoeding
  • Een pensioenregeling
  • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden

Inlichtingen

Onze recruiters via 085-0605085 of info@weallshare.nl

Sollicitatie

Spreekt de ruimte om het verschil te maken jou aan? Reageer dan vooral op 1 van onze vacatures. Dat kan simpel, snel en digitaal. Via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina of via email: info@weallshare.nl. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.