Introductie

Onze opdrachtgever (een privékliniek) zoekt niet alleen een enthousiaste collega, maar biedt ook een super enthousiast team. Een team dat jarenlange ervaring heeft. En ‘t mooiste van alles: ze leren jou graag alle specifieke ins- en outs! Kom, schroom niet om te reageren! Wij trakteren op de koffie en wat lekkers erbij!

Organisatie

Laten we eerlijk zijn: geopereerd worden is nooit leuk. De weg van de afdeling van de operatiekamer, al die felle lampen, “wat is het hier koud”, de gekke instrumenten op het karretje, die OK pakken en straks ook nog die naald… Maar gelukkig ben jij daar. Jij weet dat iedere anesthesie uniek is. Van het ene op het andere moment…………zit je in de shit…….. Met jou vallen we in een diepe slaap. Laat je schouders maar hangen. Mijn billen worden warm ;)? Lang verhaal kort: onze opdrachtgever heeft jou nodig. Ben jij de anesthesiemedewerker die wij zoeken? Go!

Functie

Samen met de anesthesioloog vorm jij een belangrijk team. Niet alleen tijdens de operatie, maar ook ervoor en erna. Jij zit o.a. aan de knoppen, schat de operatieduur in en zorgt voor een adequate beademing. Onderwerpen als Capno, de TOF, TIVA, de BIS en een bolus Propofol kennen voor jou natuurlijk geen geheimen;). Het is best spannend om geopereerd te worden. Gelukkig heb jij een enorm inlevingsvermogen en met jouw vakkundigheid sleep jij jouw patiënt er altijd doorheen. “kunt u even overschuiven?”

Functie-eisen

Jij hebt een CZO-erkend diploma en trekt niet voor de eerste keer een OK pak aan…. “Maar hoe voelt de patiënt zich”? Loopt alles zoals voorspeld?” Jij bewaakt jouw patiënt voor, tijdens en na de anesthesie. Da’s geen kattenpis, zeker niet. Maar jij kan dat. Een VES? Mag ik een Quedell. Stressbestendig? Nauwkeurig? Flexibel? Proactief.

Bij vier keer “ja” kan ‘t niet meer stuk. Het larynxmasker lekt….. Je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en staat ervoor open om te leren. Je bent sociaal en communicatief. Samen voor de beste zorg van jouw patiënt! Maar misschien is het belangrijkste van alles: jouw enthousiasme en passie. Want waar zijn we zonder?
Aanbod

  • Een zeer goed salaris
  • Reiskosten ad. € 0,19 per kilometer of in overleg een leaseauto
  • Veel afwisseling als er voor kiest om te werken in verschillende regio’s
  • Je bouwt uiteraard pensioen op
  • Zelf je rooster bepalen
  • De mogelijkheid om functies te combineren
  • Je bent verzekerd bij arbeidsongeschiktheid en je hebt recht op WW en WIA
  • Flexcontracten zijn natuurlijk ook mogelijk (nul-urenbasis op basis van losse dagen) evt. naast een bestaande baan
  • Ook ZZP-ers zijn van harte welkom

Inlichtingen

Heb je eerst nog vragen? Bel Johan Lust op 085-0605085 of stuur ons gerust een berichtje via Johan@weallshare.nl (of gelijk via WhatsApp mag ook 0654794131/0634984151

Sollicitatie

Stuur direct je CV naar Johan@weallshare.nl