Introductie

CCU-verpleegkundige voor nachtdiensten vanaf heden tot en met 31 mei 2021, met optie tot verlenging. 32 uur per week.

Organisatie

Opdrachtgever is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Zij heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Functie

Opdrachtgever in Zutphen is op zoek naar 2 (of meer) ervaren gediplomeerde CCU verpleegkundigen die voor een langere periode de nachtdiensten kunnen ondersteunen. We zijn op zoek naar een verpleegkundige per nacht vanaf heden tot 1 juni. Let op: het betreft hier geen losse diensten in te vullen, maar een structurele aanvraag.

Functie-eisen

Je bent een gediplomeerd CCU verpleegkundige met enige jaren ervaring en staat je mannetje.

Aanbod

Je bent welkom als uitzendkracht of als zzp-er. Beloning uiteraard minstens conform CAO Ziekenhuizen (loondienst) uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Team recruitment Ziekenhuizen: 085-0605085Guido Hoogeveen 085-0605085

Sollicitatie

Info@weallshare.nl t.a.cv. Team Recruitment Ziekenhuizen o.v.v. vacature code SRQ 148377. Vergeet niet je CV bij te sluiten. Je kunt ook solliciteren via de sollicitatiebutton hieronder.