Introductie

Medewerker steriele medische hulpmiddelen 32-36 uur

Heb jij het in je om verantwoordelijk te zijn voor het reinigen, desinfecteren, controleren, verpakken en steriliseren van het chirurgisch instrumentarium? Solliciteer dan direct op onze vacature voor medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen!

Belangrijk: Het diploma Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen is een vereiste om uitgenodigd te worden voor een kennismaking.

Organisatie

De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) zorgt voor het reinigen, desinfecteren, controleren, verpakken, steriliseren, distributie en voorraadbeheer van chirurgisch instrumentarium ten behoeve van de operatiekamers en overige afdelingen binnen het ziekenhuis. De CSA is verdeeld over drie locaties. Het team bestaat in totaal uit 40 medewerkers(ongeveer 38 FTE), die divers zijn in zowel leeftijd, ervaring als culturele achtergrond en waarbij de collega’s graag iets voor elkaar over hebben.

Functie

Als medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH) ben je verantwoordelijk voor het (voor-)reinigen, desinfecteren, controleren, verpakken en steriliseren van chirurgisch instrumentarium. Je zorgt voor het verzamelen en uitgeven van het instrumentarium en verzorgt het voorraadbeheer. Hierbij combineer je vakinhoudelijke kennis met relevante wet- en regelgeving en werk je volgens interne werkafspraken. Je werkt in nauw teamverband samen met de collega’s MSMH en je hebt intensief contact met de klanten binnen het ziekenhuis.

Organisatorisch val je onder de zorgmanager Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) en ontvang je operationeel aansturing van de senior medewerker MSMH. De diensttijden vallen tussen 7:00 – 18:00 uur. Bereikbaarheidsdiensten volgens rooster en diensten op zondag zijn onderdeel van de functie. Je bent scherp op zaken die beter kunnen en je durft je ideeën bespreekbaar te maken. Je neemt initiatief waar mogelijk om de dienstverlening van de afdeling te verbeteren en je denkt graag mee over de ontwikkeling van de afdeling. Jouw ideeën kunnen het verschil maken.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma tot Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (ROC). Indien je niet in het bezit bent van dit diploma kunnen wij jou helaas niet uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.
 • Je bent bereid door te ontwikkelen/groeien binnen jouw vakgebied middels specifieke scholing
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal, in woord en geschrift en je kunt goed feedback geven en ontvangen
 • Je hebt kennis van track en trace systemen en ervaring met programma’s zoals HIX en Iprova
 • Je past je makkelijk aan bij wisselende omstandigheden, zonder je klant- en kwaliteitsgerichtheid te verliezen
 • Je bent doortastend en initiatiefrijk, neemt graag actie als je denkt dat het anders kan
 • Je bent in staat om fysiek (vrij) zwaar werk uit te voeren waarbij je de arbo normen in acht neemt
 • Je bent volgens rooster inzetbaar op alle locaties van het ziekenhuis.

Aanbod

 • Een contract op basis van 32-36 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd bij de opdrachtgever
 • Een goed salaris
 • Je komt te werken in een ziekenhuis met de certificering Top Employer
 • Voor ambitieuze zorgprofessionals heeft de opdrachtgever interessante ontwikkeltrajecten.Inlichtingen

Afd. recruitment ziekenhuizen: 085-0605085

Sollicitatie

Info@weallshare.nl, vergeet niet je CV mee te sturen (liefst in Word).