Introductie

Gezocht: ergotherapeut voor 10 uur p/w voor de klinische afdeling neurologie en/of de stroke-unit. Je gaat werken op de afdeling Ergotherapie A, werklocatie Apeldoorn. Periode 1 mei tot en met 31 december 2021 met optie tot verlenging.

Organisatie

Opdrachtgever is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt zij in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. De organisatie is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg.

Functie

We zijn per 1 mei 2021 op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut die de ergotherapeutische zorg voor onze klinisch opgenomen neurologie patiënten op zich wil nemen. Meer specifiek gaat het om patiënten op de stroke-unit. De werkzaamheden bestaan uit het observeren en objectiveren (d.m.v. standaard klinimetrie) van klachtenbeelden, en het adviseren aan patienten, hun naasten, en aan collega zorgverleners en behandelaars. Indien mogelijk oefen je zelf met de patiënten. Je zorgt voor goede verslaglegging en verzorgt indien geïndiceerd een overdracht naar een vervolgbehandelaar. Ook heb je een rol in het MDO van het multidisciplinaire behandelteam. De uren dienen over de 5 werkdagen van de week verspreid te worden. Idealiter werk je van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 10.00 of van 8.30 tot 10.30 uur.

Functie-eisen

Je bent een toegankelijke ergotherapeut die zijn/haar vak goed weet te verkopen. Je bent communicatief vaardig. Je kunt goed net- en samenwerken. Ook flexibiliteit en stressbestendigheid zijn vereiste competenties. Je staat in het kwaliteitsregister paramedici. Ervaring in een ziekenhuissetting en of met de doelgroep is uiteraard een voordeel.

Aanbod

Je bent welkom in loondienst (uitzendkracht, deta-vast of anders en als ZZP-er). Beloning uiteraard minimaal conform CAO (i.g.v. loondienst) maar zeker ook afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Team Recruitment Ziekenhuizen: 085-0605085

Sollicitatie

Info@weallshare.nl, t.a..v Team Recruitment Ziekenhuizen o.v.v. vacature code SRQ 149080, vergeet niet je CV mee te sturen of solliciteer via de onderstaande sollicitatiebutton. . Liefst in Word.