Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gediplomeerde Endoscopie verpleegkundige voor 32-36 uur.

Organisatie

Het moderne endoscopie centrum van opdrachtgever is een dynamische afdeling waar naast behandeling er verschillende onderzoeken plaatsvinden naar het functioneren van de maag, slokdarm, dunne & dikke darm, longen, procotologie en doen wij coloscopieën voor het bevolkingsonderzoek (BVO). De afdeling bestaat uit één holding, drie behandelkamers en een uitslaapkamer; welke voorzien van de nieuwste apparatuur. Het team bestaat uit diverse endoscopie verpleegkundigen. Daarnaast werk je nauw samen met chirurgen, longartsen en MDL artsen.

Functie

Vanwege de groei die de afdeling Endoscopie door maakt (o.a. uitbreiding van diagnostische onderzoek) zoeken wij nieuwe collega’s! Als endoscopie verpleegkundige assisteer en begeleid je de patiënt voor, tijdens en na een endoscopische behandeling en begeleid je de medisch specialist bij diverse (complexe) diagnostische endoscopische onderzoeken en therapeutische behandelingen. Je handelt zelfstandig binnen je eigen professionele verantwoordelijkheid, het uitvoeren en interpreteren van functieonderzoeken en draagt zorgt voor het instrumentarium en de behandelruimtes. Zo ook het voeren van intakegesprekken volgens de richtlijnen van het BVO als ook intakegesprekken in het kader van de reguliere doorverwijzingen. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent of bereid bent je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied, bijvoorbeeld met betrekking tot endoscopische technieken, het toepassen van richtlijnen en het onderhouden en desinfecteren van endoscopen.

Functie-eisen

Voor deze verantwoordelijke functie zoeken wij een gediplomeerde collega die enkele jaren relevante ervaring heeft en medische kennis op het gebied van gastro-enterologie heeft. Daarnaast verwachten we dat je je eigen verpleegkundig handelen kritisch beoordeeld. Qua competenties ben je patiëntgericht, stressbestendig en bezit je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Uiteraard ben je een zelfstandig professional maar kan je tevens goed in teamverband werken. In principe zijn de werkdagen en tijden van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur. Om de continuïteit te blijven waarborgen is het een must om volgens rooster te participeren in oproepdiensten en/of spoedonderzoeken.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je bent BIG geregistreerd als verpleegkundige en in bezit van een MBO-4 of HBO-V diploma verpleegkunde.
  • een aantal jaren werkervaring als endoscopie verpleegkundige in een ziekenhuis.
  • Het bezit van het diploma Endoscopie verpleegkundige, of bereid deze opleiding te volgen.
  • Je bent flexibel ingesteld. Niet alleen qua werkzaamheden en afdeling, maar ook met betrekking tot het werken via een rooster.

Aanbod

Je krijgt ruimte en tijd om kwaliteit neer te zetten waarbij je duidelijk je eigen taken en verantwoordelijkheden hebt. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel contacten en een goede werksfeer.

Verder bieden wij:

  • Een dienstverband voor 32-36 uur per week, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een goed salaris in relatie tot je kennis en ervaring

Ps. Ook als zelfstandige ben je welkom in deze functie.

Inlichtingen

Team Recruitment Ziekenhuizen, 085-0605085

Sollicitatie

Team Recruitment Ziekenhuizen via info@weallshare.nl. Vergeet niet je CV mee te sturen (Liefst in Word.)