Introductie

IC-verpleegkundigen gezocht oor diverse opdrachtgevers. COVID is de wereld nog niet uit, maar de zorg wordt nu snel weer opgestart en OK programma’s worden weer uitgebreid. Tegelijkertijd komt er een welverdiende vakantieperiode aan. Daarom zoeken wij naar meerdere IC verpleegkundigen die tussen de 16 en 36 uur per week beschikbaar zijn. Die bereid zijn zich voor diverse opdrachtgevers in te zetten, die dit leuk vinden en hier een mogelijkheid in zien om andere ervaringen op te doen.

Organisatie

Diverse ziekenhuizen in Noord-Holland.

Functie

De collega’s in de ziekenhuizen kunnen je hulp héél goed gebruiken en zullen je met open armen ontvangen. Dus ben je (tijdelijk) beschikbaar en heb je voldoende ervaring om zo in te kunnen stappen en de zorg hier te ondersteunen dan vragen wij jou om je bij ons te melden. Wij bieden uiteraard goede verdiensten maar waarderen vooral je hulp!

Je bent welkom voor losse diensten of een aantal dagen die je per week kunt vrijmaken van 16 tot zelfs 36 uur per week! Wij bieden uiteraard goede verdiensten maar waarderen vooral je hulp!

Functie-eisen

  • Je bent een gediplomeerd en BIG geregistreerd IC- verpleegkundige
  • Je gaat respectvol om met de patiënten, de familieleden van de patiënt en je collega’s
  • Je bent flexibel en integer
  • Je hebt al enige jaren ervaring

Aanbod

Je bent welkom als oproepkracht (uitzendcontract) of als zelfstandige.

Inlichtingen

Afdeling recruitmen IC t: 085-0605085

Sollicitatie

info@weallshare.nl t.a.v. Afdeling Recruitment IC of via de onderstaande sollicitatiebutton. Vergeet niet je CV mee te sturen.