Introductie

Deze instelling staat klaar voor iedereen die haar nodig heeft. Met hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging, verpleging, revalidatie, specialistische en palliatieve zorg. Dat doen we bij mensen thuis, in de wijk of in onze woonzorgcentra.

Organisatie

Ter ondersteuning van haar cliënten en mantelzorgers levert de organisatie op de verschillende locaties ondersteunende begeleiding middels de inzet van onze maatschappelijk werkers. Voor deze vakgroep van 4 betrokken en deskundige collega’s zijn wij op zoek naar een tijdelijke collega voor 28 uur per week ter zwangerschapsvervanging (medio juli – medio december). Naast de betrokkenheid bij onze cliënten en hun mantelzorgers heb je de uitdaging om een bijdrage te leveren bij diverse projectgroepen en informatiebijeenkomsten. Ben jij een maatschappelijk werker met ervaring in en/of passie voor de ouderenzorg en ben je flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder!

Als maatschappelijk werker binnen de instelling werk je binnen een multidisciplinair team met collega’s uit verschillende vakgebieden. Het is jouw expertise om cliënten en hun netwerk te ondersteunen op diverse (woon-)locaties in het kader van psychosociale hulpverlening (waarbij dubbele verlieservaringen veelal centraal staan en systematisch werken een uitgangspunt is). Daarnaast verstrek je informatie en geef je voorlichting. Bovendien coördineer je de hulpvraag in de meest brede zin en neem je deel aan werkgroepen en multidisciplinair overleg. Door jouw empathisch vermogen en inzicht in de ouderenzorg ben je in staat om maatwerk te leveren aan cliënten en geef je ondersteuning bij het aanvragen van bijvoorbeeld mentorschap of bewindvoering en/of begeleid je bij vragen over de financiële administratie. Je geeft tevens mantelzorgondersteuning en psycho-educatie. Door onze uiteenlopende doelgroepen krijg je te maken met verschillende soorten, vaak complexe problematiek bij cliënten. Middels het in korte tijd in kaart brengen en het inzetten van interventies kom je adequaat tot een begeleidingsplan. Jouw rol is dus van groot belang voor bewoners, hun mantelzorgers en medewerkers. Dit werk vereist passie, respect, daadkracht en inlevingsvermogen.

Functie

Het team van maatschappelijk werkers is gemêleerd qua leeftijd, deskundigheidsgebied en het is een zeer stabiel team. Door zwangerschapsverlof zijn wij tijdelijk opzoek naar een collega die flexibel inzetbaar is, affiniteit heeft met de verschillende doelgroepen en een teamspeler is. Geen dag is hetzelfde! Je bent in de gelegenheid om samen met jouw collega’s op eigen wijze invulling te geven aan jouw rol. Bij voorkeur ben je in ieder geval beschikbaar op maandag en woensdag. De verdeling van het takenpakket zal in overleg gaan met de teamleden.

Functie eisen

De functie van maatschappelijk werker is een dynamische rol waarbij naast kennis over het werkveld ook een beroep gedaan wordt op zelfstandigheid, tact, empathisch vermogen en omgaan met onverwachte situaties. Ben jij die professional met een afgeronde Hbo-opleiding richting maatschappelijk werk & dienstverlening, ben jij 28 uur inzetbaar en ben jij in het bezit van een auto én een rijbewijs? Dan word jij mogelijk onze nieuwe tijdelijke collega!

Aanbod

  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarbij je samenwerkt met 3 collega’s in een fijn team en waarbij je onderdeel uitmaakt van een multidisciplinair team;
  • In de functie van maatschappelijk werker kun jij op deskundige wijze invulling geven aan een breed takenpakket waar nooit een dag hetzelfde is en met intervisie;
  • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zijn diverse specialisaties mogelijk. Heb je iets minder ervaring? Aarzel dan ook niet om te reageren, we kunnen jou een passend werkpakket bieden;
  • Salariëring conform de cao VVT FWG 55 – inschaling afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen 085-0605085

Sollicitatie

Guido Hoogeveen via de knop solliciteren of via email: guido@weallshare.nl met CV (liefst in Word.)