Introductie

Obstetrie- en gynaecologieverpleegkundige, 24 uur per week vanaf 19 juli tot 13september 2021, met optie tot verlenging. In verband met vervanging zwangerschapsverlof. Afdeling Kraam/Gynaecologie Z, werklocatie: Zutphen.


Organisatie

Wij begeleiden jaarlijks 650 klinische bevallingen en werken volgens het gezinsgerichte zorgprincipe. Dat betekent dat moeder en kind na de geboorte niet meer gescheiden worden. Ook niet als een van hen of allebei extra zorg nodig hebben. We hebben daarom zeer compleet uitgeruste bevalsuites waar moeder en kind samen kunnen verblijven. We werken nauw samen met de afdeling neonatologie. Op de afdeling verblijven tevens patiënten na gynaecologische ingrepen. De sfeer op onze afdeling is prettig en collegiaal.


Functie

We zoeken een ervaren O&G verpleegkundige die na een korte inwerkperiode zelfstandig kan werken, bij voorkeur in alle diensten. Als obstetrieverpleegkundige begeleid je zwangere vrouwen, kraamvrouwen, de partners en hun baby’s op onze multidisciplinaire afdeling. Jij bent hun steun en toeverlaat op een van de meest indrukwekkende momenten in hun leven. Je werkt zelfstandig én samen met collega verpleegkundigen, verloskundigen en gynaecologen. Je houdt hen op de hoogte van de situatie van de patiënten die je onder je hoede hebt en stemt onderling af wat de patiënt nodig heeft. De werkdruk op onze afdeling is erg wisselend. Als het rustiger is wordt er gewerkt eigen ontwikkeling, werkgroep of project.


Functie-eisen

Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige en in het bezit van de specialisatie Obstetrie. Je bent ervaren, kunt zelfstandig werken en bent enthousiast over je vak.


Aanbod

Je bent welkom als uitzendkracht of als zzp-er. Beloning uiteraard minstens conform CAO Ziekenhuizen (loondienst) uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring.


Inlichtingen

Team Recruitment Ziekenhuizen: 085-0605085

Sollicitatie

Info@weallshare.nl t.a.cv. Team Recruitment Ziekenhuizen o.v.v. vacature code SRQ149031. Vergeet niet je CV bij te sluiten. Je kunt ook solliciteren via de sollicitatiebutton hieronder.