Introductie

Obstetrieverpleegkundigen bij deze opdrachtgever werken in een team waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. De opdrachtgever is een ziekenhuis aan de rand van Amsterdam. Parkeren is geen probleem.

Organisatie

Tot jouw belangrijkste taken behoren: het leveren van verpleegkundige zorg aan zwangeren, barende vrouwen, kraamvrouwen en pasgeborenen. Het vernieuwde Moeder en Kind Centrum (MKC) is een samenwerking tussen de voormalige kinder- en neonatologie afdeling en de afdeling kraam- en verloskunde. Zij bieden “family centered care’, gezinsgerichte zorg, waarbij de patiënt (moeder en/of kind) met partner centraal staan. Er wordt gewerkt met één verpleegkundig team

Functie

Je bent Big-geregistreerd en beschikbaar voor een langere periode voor alle diensten. Als obstetrie verpleegkundige verricht je alle voorkomende verpleegkundige handelingen op het gebied van verloskunde op zowel de verloskamers als de kraamafdeling.

Functie-eisen

  • BIG-geregistreerd verpleegkundige met afgeronde specialisatie tot Obstetrieverpleegkundige
  • vakkundig en empathisch, zodat patiënten zorg van hoge kwaliteit krijgen
  • communicatief en sociaal vaardig

Aanbod

  • Een dienstverband op basis van detachering of zzp’en
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Ons recruitmentteam via 085-0605085 of mail naar info@weallshare.nl

Sollicitatie

info@weallshare.nl kijk ook eens op onze website www.weallshare.nl. Vergeet niet je CV en contactgegevens bij te voegen.