Introductie

Voor een vooraanstaande oogkliniek in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een OK assistent(e). De kliniek is een kennis en expertise centrum voor oogheelkundige zorg. In het tweede halfjaar van 2020 zal zij verhuizen naar een nieuwe locatie. De kliniek biedt poliklinische behandelingen van veel voorkomende aandoeningen, zoals bijvoorbeeld staar, glaucoom, diabetes mellitus en/of maculadegeneratie.Organisatie

Het is een jonge organisatie met jonge vooruitstrevende specialisten. Zij bieden kwalitatief hoogwaardige oogzorg op een klantvriendelijke manier en speelt een vooraanstaande rol in deze markt. Het team bestaat uit 7 oogartsen, 1 PA, 14 optometristen, orthoptisten en TOA’s, 18 medisch secretaresses en 8 collega’s die ondersteunen op het gebied van kwaliteit, HRM, administratie etc.. Door verdere groei willen zij het team uitbreiden.

Functie

Je assisteert de oogartsen bij verschillende operaties. Je vindt het belangrijk dat de patiënten zich op hun gemak voelen en deskundige zorg ontvangen. Dit in combinatie met de kleinschaligheid van de kliniek en leuke collega’s maakt dat je komt te werken in een leuk team waar men met veel plezier op de OK werkt.

Functie eisen

  • Je hebt een opleiding operatieassistent NVZ en je hebt bij voorkeur ervaring met oogheelkundige behandelingen.
  • Je bent klantgericht, proactief en representatief. Daarnaast ben je uitermate stressbestendig, snel van begrip en heb je een korte inwerkperiode nodig om in teamverband mee te kunnen draaien.
  • Uiteraard ben je naast klantgericht ook communicatief vaardig, flexibel inzetbaar gedurende de hele week en sta je open voor veranderingen. Mede door jouw inbreng behouden wij een optimale werkwijze en sfeer.

Bij de opdrachtgever gelden de volgende waarden: aandacht voor patiënten én medewerkers. En werken in een cultuur waar veiligheid, openheid en een persoonlijke benadering belangrijk zijn.

Aanbod

Deze functie is ingeschaald in schaal 45 van de ZKN CAO. De functie is voor minimaal 9,5 uur (1 dag) per week. Een vast dienstverband of ZZP dienstverband behoort tot de mogelijkheid.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen via 085-0605085 of guido@weallshare.nl

Sollicitatie

Guido Hoogeveen, via guido@weallshare.nl. Vergeet niet je CV en motivatiebrief bij te sluiten. (Liefst in Word.)