Introductie

Operatieassistent voor een leuk ziekenhuis in de regio Amsterdam op basis van werving en selectie.

Organisatie

De afdeling OK bestaat uit 5 operatiekamers, waar operaties voor alle specialismen worden uitgevoerd. Er wordt per dag gewerkt in 6 OK-teams, waarvan er 2 dienstteams zijn en wij voor elk specialisme gebruik maken van de expertise van vak-oudsten.

Het team bestaat (exclusief leerlingen) uit zo’n 12 Fte en kenmerkt zich betrokkenheid en collegialiteit. Samen dragen wij zorg voor transitie en groei (10% stijging van ingrepen ter vergelijking met het afgelopen jaar) waarbij we ons werk niet alleen leuker en aantrekkelijker willen maken, maar zeker constant willen verbeteren. Dit doen we door ons te onderscheiden o.a. door het werken vanuit zorgstraten op bijvoorbeeld het gebied van galblaas en/of liesbreuk ingrepen en zodoende bijdrage aan een excellent resultaat.

Functie

In het (perioperatieve) zorgproces staan de patiënten centraal en kunnen zij rekenen op optimale kwaliteit van zorg in de breedste zin. De organisatie is een belangrijke speler in de regio Amsterdam. waarin wij nog steeds groeien!

Werken vanuit gezamenlijke teams zien zij echt als een visie waarbij jij als individueel Operatieassistent op professionele wijze ondersteuning biedt aan de chirurg tijdens de operatieve handelingen bij de patiënten.

Naast je reguliere werkzaamheden instrueer en begeleid je de medewerkers in opleiding, stagiaires en nieuwe medewerkers. Je denkt daarnaast actief mee over hoe we de processen op de OK’s zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen.

Functie-eisen

Op een Operatieafdeling zijn competenties als stressbestendig en flexibel, goede communicatieve en sociale vaardigheden een must! Hiernaast verwachten wij een vak-professionele zelfstandigheid, waarbij je tevens goed in teamverband kan werken.

Daarnaast ben je in bezit van:

  • het diploma operatieassistent (CZO erkend)
  • actuele kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied
  • een collegiale en klantgerichte instelling
  • ambitie, pro-activiteit, enthousiasme en passie voor je werk

Aanbod

Om de medewerkers in hun kracht te zetten en hun sterkste kwaliteiten ten volle te benutten streeft het ziekenhuis er naar om onze medewerkers de mogelijkheid te bieden om zich continue te blijven ontwikkelen en te verbeteren.

Daarnaast kan je als (toekomstig) collega tevens rekenen op:

  • een dienstverband voor 24-36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband
  • een salaris in functiegroep 55 ( maximaal € 4.227,- bruto per maand op fulltime basis) conform Cao ziekenhuizen
  • arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA)

Je bent via ons (We all Share) ook welkom als gedetacheerde/uitzendkracht of als zelfstandige.

Inlichtingen

Afdeling recruitment OK/Anesthesie: 085-0605085

Sollicitatie

Info@weallshare.nl, vergeet niet je CV mee te sturen (liefst in Word).