Introductie

Ben jij gediplomeerd Operatieassistent en zelfstandige? Ontdek dan wat onze samenwerking voor jou kan betekenen. Wij verzorgen de contracten, de facturatie etc. geheel uit jouw naam. Wij hebben bovendien een ZZP keurmerk.

Organisatie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij operatieassistenten. Geen dag is hetzelfde in ‘t leven van een Operatieassistent. Jij houdt van die dynamische werkomgeving en bent een ster in het organiseren van jouw werk. We all Share is een leuke ZZP-bemiddelaar in de zorg met betrokken medewerkers!

Functie

Je doet alle voorkomende werkzaamheden behorende bij de functie van operatieassistent (omlopen, instrumenteren en waar nodig assisteren)

Functie-eisen

Van kandidaten voor de functie wordt verwacht dat zij in het bezit zijn van een diploma operatieassistent en in staat zijn zelfstandig en professioneel te kunnen werken. Flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden vinden wij ook zeer belangrijk.

Aanbod

Werken op basis van je eigen beschikbaarheid en tarief waarbij wij voor jou het contractbeheer en facturatie verzorgen.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen en of Johan Lust, 085-0605085Guido Hoogeveen 085-0605085

Sollicitatie

info@weallshare.nl of via de sollicitatiebutton op de website. Vergeet niet je CV en contactgegevens mee te sturen (liefst in Word)