Introductie

Voor een aantal van onze relaties (huisartsenpraktijken en gezondheidscentra) in het land zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s.

Organisatie

In gezamenlijke verantwoordelijkheid met de huisarts(en), begeleid je als POH-GGZ zelfstandig patiënten met diverse psychische en/of psychosociale problemen waarbij het vooral gaat om vraagverheldering en (kortdurende) begeleiding. Kennis en ervaring op het gebied van uiteenlopende psychische klachten en psychiatrische aandoeningen is daarom ook een must. Je hebt een verbindende rol tussen verschillende disciplines in de basis en specialistische GGZ en ook het opstellen en onderhouden van de zorgkaart en rapportage behoort bij je takenpakket. Je houdt zelfstandig spreekuur, geeft voorlichting, begeleiding, voert behandelingen uit en legt waar nodig huisbezoeken af. Doel is de 1e lijns GGZ-zorg vanuit de huisartsenpraktijk te versterken en waar nodig vanuit een onafhankelijke positie zorg te dragen voor een adequate verwijzing naar andere zorgverleners.

Functie

Om de functie naar behoren uit te oefenen zoeken dien je één van onderstaande opleidingen te hebben afgerond. Tevens beschik je over minimaal 2 jaar relevante werkervaring in (bij voorkeur) de huisartsenpraktijk, 1ste- of 2e lijns GGZ en/of psychosociale hulpverlening. Ervaring met kortdurende oplossingsgerichte therapie een pré. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een creatief denkvermogen en bent proactief. Je kunt hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, bent stressbestendig en representatief.

Functie eisen

 • Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie of differentiatie klinische kinder- en jeugdpsychologie
 • Gezondheidskunde (Master of Science) met richting GGZ
 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
 • SPH met differentiatie GGZ
 • Maatschappelijk werk met differentiatie GGZ
 • Verpleegkunde (Bachelor of Nursing)/ HBO Verpleegkunde met differentiatie GGZ
 • Post master opleiding systeemtherapie
 • Scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool
 • Kandidaten met een POH GGZ diploma hebben een pré

Aanbod

Een leuke, veelzijdige en verantwoordelijke uitdaging in een open, informele en servicegerichte omgeving. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei door een op een coaching, intervisie, supervisie en geaccrediteerde (na)scholing. Veel overleg/ samenwerkingsmogelijkheden met collega POH’s-GGZ. Mogelijkheid tot werken binnen meerdere huisartsenpraktijken. Maar ook:

 • Een goed salaris
 • Reiskosten ad. € 0,19 per kilometer
 • Je bouwt uiteraard pensioen op

Bij We all Share is het mogelijk om op een flexibel 0-uren contract of als zzp’er deze functie te combineren naast een vaste baan elders. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen of Johan Lust, recruiters: 085-0605085

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van een korte motivatie en CV (liefst is Word) via email: guido@weallshare.nl