Introductie

Een hoge cliënttevredenheid én medewerkerstevredenheid, dat is waar jij voor gaat! Jij hecht als recovery verpleegkundige veel waarde aan korte lijnen. Dat is ook hoe ze bij deze kliniek werken. Je schakelt snel met cliënten en collega’s voor een perfecte beleving bij de focuskliniek Bewegen in Rijswijk.

Organisatie

Je gaat deel uitmaken van het snelgroeiende team van onze vestiging Bewegingszorg in Rijswijk. Hier voeren we een grote diversiteit aan orthopedische ingrepen uit in vier state-of-the-art ‘Klasse I’ operatiekamers. Dankzij de moderne inrichting en informele cultuur is de sfeer in de kliniek echter allesbehalve steriel. We hebben tijd voor de cliënt én ruimte: met twintig polikamers, veertig eenpersoonskamers voor verblijf en een fysiotherapieruimte. Voor ontbijt, lunch en diner kan iedereen terecht in ons uitstekende restaurant. En parkeren? Dat kan op een van de ruim 100 parkeerplekken voor de deur.

Functie

Als holding / recovery verpleegkundige vang jij de cliënten op voor en nadat zij een ingreep hebben ondergaan. Je verpleegt en verzorgt de cliënten totdat ze volledig uit hun narcose zijn om daarna naar de verpleegafdeling te kunnen gaan. Dit doe je onder andere met oog voor individuele wensen en behoeften. Door jouw ervaring binnen de recovery weet jij wat daarvoor nodig is. Voor jou is een cliënt niet zomaar iemand. Jij focust in jouw functie juist op de relatie met de cliënt. Je deelt de ambitie om te behoren tot de beste focuskliniek Bewegen van Nederland. Dit bereik je door:

 • observeren en controleren van cliënten en vitale functies in de verschillende stadia van bewustzijn.
 • bewaken van de uitwerking van anesthesiemedicatie.
 • verlenen van postoperatieve zorg zoals warmtetoediening, wondverzorging en pijnbestrijding.
 • direct handelen in acute situaties en inschakelen van de anesthesioloog bij plotselinge veranderingen in de toestand van de cliënt.
 • beheren van de holding, recoveryruimte, medische hulpmiddelen en materialen en deze tijdig controleren en testen van de werking en veiligheid.
 • Mankementen geef je uiteraard door aan de floormanager.

Functie-eisen

Jouw hartelijkheid en professionaliteit breng je over op de cliënten die de kliniek bezoeken. Je zorgt voor goede service en toont veel eigen initiatief. Jij bent een luisterend oor en kunt je goed inleven in wat de cliënten doormaken. Verder breng je voor deze functie als verpleegkundige mee:

 • minimaal een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau A/4/5 en een BIG-registratie.
 • een aanvullende opleiding tot Recovery verpleegkundige of SEH, IC/CCU verpleegkundige.
 • minimaal een jaar recente praktijkervaring op een recovery afdeling.
 • flexibele inzetbaarheid.

Aanbod

Wij zijn ons ervan bewust dat we onze ambities alleen kunnen realiseren door toptalent aan ons te binden. In dat kader bieden we jou een baan met veel afwisselingen in werkzaamheden en contacten in een omgeving waar altijd wel íets gebeurt. En je krijgt ook nog:

 • Salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wij werken op basis van een 9-urige werkdag (07:15 – 16:45 uur of 08:30 – 18:00 uur) zonder diensten waarin flexibiliteit wordt verwacht. Deze vacature kan zowel fulltime als parttime vervuld worden


Inlichtingen

Twijfel je nog of heb je een aantal vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met onze recruiters via 085-0605085 of info@weallshare.nl

Sollicitatie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan meteen door op de button hieronder te klikken. Of mail je CV naar: info@weallshare.nl

Wacht niet te lang. De vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal (deels) onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.