Introductie

Teamleider Chirurgische verpleegafdeling ad interim. Vanaf heden tot medio 2021.

Organisatie

Het ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis – met 600 bedden – in Rotterdam. Jaarlijks bezoeken meer dan 450.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. En doet dit vakkundig en zorgzaam. Werkend vanuit de waarden: betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht. Het ziekenhuis biedt een breed pakket aan medische zorg, met vrijwel elk basisspecialisme en een aantal topklinische en bijzondere functies voor complexe zorg. Het ziekenhuis heeft daarom een belangrijke acute zorg functie in de regio. Dit betekent dat het ziekenhuis met moderne apparaten werkt en patiënten behandelt met complexe aandoeningen. Voor deze zorg komen ook patiënten van buiten de regio naar het ziekenhuis.


Functie

Binnen het ziekenhuis werk jij als teamleider op een chirurgische verpleegafdeling in een inspirerende omgeving die volop in beweging is. Je combineert jouw kennis van de zorgsector met leidinggevende capaciteiten en ontwikkelingsvaardigheden. Je motiveert en stimuleert medewerkers hun aanwezige talenten in te zetten om zo tot optimale patiëntenzorg te komen. Je werkt met elkaar aan een goed leer- en ontwikkelklimaat op de afdeling. Samen met jouw collega-teamleiders en het afdelingshoofd lever jij een belangrijke bijdrage aan het bepalen van de koers samen met jouw team, het managen van de (bedrijfs-) processen, de coaching van medewerkers, de operationele capaciteitsplanning (patiënten en personeel) en het optimaal functioneren van de afdeling. Ben jij die verbinder die de verschillende disciplines kan samenbrengen en daarbij stevig in jouw schoenen staat om onze zorgprofessionals te inspireren? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functie-eisen

Je bent:

  • Gediplomeerd HBO-V verpleegkundige of A-verpleegkundige
  • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende in de zorg en een afgeronde management opleiding
  • Een stressbestendige motivator met een gezonde dosis humor, een doener
  • Daarnaast beschik je over een helikopterview en je weet door verbinding en coaching medewerkers in hun kracht te zetten en een team in beweging te krijgen.
  • Je creëert oplossingen in geval van capaciteitsproblemen door jouw inzicht, doelmatigheid en pro activiteit.
  • Je bent in staat om het organisatiebeleid door middel van inspirerend leiderschap samen met jouw team, naar de afdeling te vertalen. Met jouw overtuigingskracht, communicatieve vaardigheden en een prettige manier van samenwerken weet je veranderingen te begeleiden en door te voeren.
  • Jouw stijl van leidinggeven laat zich omschrijven als situationeel en coachend, daarbij kan je humor, creativiteit en levenservaring inzetten om in korte tijd resultaat te boeken.
  • Een assessment kan deel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.

Aanbod

Je bent welkom in loondiensten of als zelfstandige. Uiteraard staat de beloning in verhouding tot je kennis en ervaring.

Inlichtingen

Team Recruitment Ziekenhuizen, 085-060508

Sollicitatie

Team Recruitment Ziekenhuizen via de onderstaande sollicitatiebutton of via info@weallshare.nl. Vergeet niet de vacaturecode SQR 126646 en je CV mee te sturen (liefst in Word).