Introductie

Wil jij als verpleegkundige bijspringen op de COVID19 afdeling in het ziekenhuis dan is hier je kans! Hiermee verricht je goed werk en zul je zeer gewaardeerd worden. (Vacaturecode SRQ126852)

Organisatie

Covid-19 is een nieuw fenomeen dat zich heel snel ontwikkeld. Het vraagt bovendien veel van zorgverleners. Naast Corona speelt ook vaak ander lijden. Het ziekteverloop is niet te voorspellen. Wat zaken complex maakt. Om deze zorg goed mogelijk te maken heeft opdrachtgever een aparte Corona unit ingericht.

Functie

In deze functie worden uiteraard je kennis en vaardigheden als verpleegkundige aangesproken. Maar daarbij komt het ook aan op heel goed observeren en het blijven checken van alle parameters. Een goede zuurstofregulatie is van levensbelang. Kortom je vaardigheden op het gebied van klinische redenatie zijn van eminent belang.

Corona zorg is intensief maar ook heel dankbaar werk! Wij vragen je ook om voorlichting, informatie en advies te geven over de verpleegkundige zorg aan de patiënten om hen met jouw kennis door deze moeilijke tijd te helpen. Om klaar te zijn voor deze stap, biedt opdrachtgever je een gedegen inwerktraject en alle tools aan in de vorm van een bootcamp en online modules zodat jij met een goed gevoel de zorg van de patiënten op je kunt nemen.

Functie-eisen

  • Je bent gediplomeerd verpleegkundige (Verpleegkunde-AA, MBO-4 of HBO-V)
  • Je beschikt over met een geldige BIG-registratie
  • Je bent bereid alle diensten te draaien
  • Je staat stevig in je schoenen en bent niet snel uit het veld geslagen
  • Je kunt goed relativeren en durft zaken te benoemen
  • Je bent een doener en kunt goed samenwerken

Aanbod

Wij bieden je een prima salaris en een reiskostenvergoeding maar ook: Een functie waarin je veel leert, klinische ervaring op doet en je voorbereid om de stap naar het werken in een ziekenhuis te maken. Een oproepcontract voor een periode van maximaal 6 maanden. Na deze periode gaan we met elkaar in gesprek om te kijken welke mogelijkheden zich nog meer voor doen.

Inlichtingen

Afdeling recruitment Corona zorg, 085-0605085

Sollicitatie

Info@weallshare.nl o.v.v. vacature code SRQ126852 VPK Corona Unit, vergeet niet je CV en eventuele motivatie brief met te sturen. (Liefst in Word)