Introductie

Verpleegkundige (vacature code SRQ126619)

Ben jij een zelfstandige en flexibel ingestelde verpleegkundige die graag het initiatief neemt? Je vindt het fijn en kunt de verantwoordelijkheid aan voor ´jouw´ route en cliënten? Je wilt graag een goede band op bouwen met de mensen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd? Dan zoeken we jou!

Organisatie

Opdrachtgever is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt in Zuidwest Nederland. Vanuit de waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor alle teams van opdrachtgever zoeken wij nieuwe medewerkers.

Functie

Je hebt oog voor de mens achter je cliënt en geeft vakkundig invulling aan de zorg die daarbij past. je krijgt de ruimte om onafhankelijk en vakkundig invulling te geven aan je werk. Je werkt intensief samen met de partners in het ziekenhuis. Daarvoor in ruil krijg je leuke baan met veel afwisseling en dito collega´s. Ook zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

Jij beschikt uiteraard over het diploma verpleegkundige niveau 4. Werkervaring in de thuiszorg is een pré. Wat verwachten wij nog meer van jou?

  • bent in staat om zelfstandig invulling te geven aan je werk.
  • je bent betrokken bij je cliënten en hebt goede sociale vaardigheden en hebt een groot empathisch vermogen.
  • je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur van een eigen auto.

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden?

  • in overleg met jou vullen wij het aantal uur, je route en je werktijden in
  • in eerste instantie krijg je een uitzendcontract van 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract direct bij de opdrachtgever.
  • wij bieden een salaris (FG 45) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT
  • Zodra je in dienst komt bij de opdrachtgever heb je recht op een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • wij vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG)

Inlichtingen

Afdeling recruitment thuiszorg, 085-0605085

Sollicitatie

Info@weallshare.nl of klik op de sollicitatiebutton. Vergeet niet je (recente) CV en een motivatiebrief mee te sturen onder vermelding van vacaturecode: SRQ126619