Introductie

Obstetrie en Gynaecologie verpleegkundige. Van 1 mei 2021 tot 1 november 2021. Je bent welkom op uitzendbasis of als zelfstandige.

Organisatie

Opdrachtgever is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Functie

We zoeken een ervaren O&G verpleegkundige die zelfstandig kan werken, bij voorkeur in alle diensten. Als obstetrieverpleegkundige begeleid je zwangere vrouwen, kraamvrouwen, de partners en hun baby’s op onze multidisciplinaire afdeling. Jij bent hun steun en toeverlaat op een van de meest indrukwekkende momenten in hun leven. Je werkt zelfstandig én samen met collega verpleegkundigen, verloskundigen en gynaecologen. Je houdt hen op de hoogte van de situatie van de patiënten die je onder je hoede hebt en stemt onderling af wat de patiënt nodig heeft.

Functie-eisen

Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige en in het bezit van de specialisatie Obstetrie. Je bent ervaren, kunt zelfstandig werken en bent enthousiast over je vak.

Aanbod

Je bent welkom als uitzendkracht of als zzp-er. Beloning uiteraard minstens conform CAO Ziekenhuizen (loondienst) uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Team Recruitment Ziekenhuizen: 085-0605085

Sollicitatie

Info@weallshare.nl t.a.cv. Team Recruitment Ziekenhuizen o.v.v. vacature code SRQ126859. Vergeet niet je CV bij te sluiten. Je kunt ook solliciteren via de sollicitatiebutton hieronder.