Introductie

Wij zijn op zoek naar 10 verpleegkundigen (niveau 4-5) ter ondersteuning van de reguliere zorg in het ziekenhuis tijdens COVID. (Vacaturecode SRQ125988)

Organisatie

Wij zorgen voor een goede match tussen verpleegkundigen, die graag flexibel willen werken en de steeds veranderende vraag vanuit het ziekenhuis. Het ziekenhuis is in dit geval een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. Zij bieden een interessante combinatie tussen klinische zorg u én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo’n 250 medisch specialisten, 500 vrijwilligers en 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor onze patiënten.

Functie

Je wordt in overleg ingezet voor 8-uurs diensten. In principe word je gevraagd om alle diensten te draaien, variërend van dagdiensten, late diensten tot nachtdiensten. Natuurlijk geef jij zelf altijd goed aan wat je beschikbaarheid is. Wij kijken, op basis van de diensten die zijn aangevraagd door de afdelingen, wat goed bij je zou passen. Voordat je bij ons van start gaat, bespreken we eerst waar je interesses en talenten liggen.

Functie-eisen

  • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (Mbo of Hbo) met een geldige BIG-registratie.
  • Je hebt minimaal 3 maanden ervaring met het werken in een ziekenhuis.
  • Je bent flexibel, ondernemend, leergierig, daadkrachtig en verfrissend.

Aanbod

  • In principe starten we met een uitzendcontract. Maar bij gebleken geschiktheid ontstaan vanzelf kansen op een contract bij opdrachtgever(s).
  • Indeling gelijkwaardig aan FWG 45 (maximaal € 3.322,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week)
  • Inschaling is uiteraard afhankelijk van je opleiding(en) en ervaring.
  • Een behoorlijk flexibele baan en de kans om verschillende afdelingen te leren kennen

Inlichtingen

Afdeling recruitment ziekenhuizen 085-0605085

Sollicitatie

Heb je een goed gevoel gekregen bij flexibel werken via we all Share en wil je niet langer wachten met solliciteren? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Klikt dat en zijn we beide enthousiast over de mogelijkheden, dan plannen we zo mogelijk snel een gesprek in bij de opdrachtgever! Nog steeds allemaal blij? Dan is jouw indiensttreding zo geregeld! Wanneer je, je cv verstuurd vermeld dan a.u.b. de vacaturecode: SRQ125988