Introductie

Voor een ziekenhuis in de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar algemeen verpleegkundigen die tijdelijk voor twee tot drie maanden kunnen bijspringen vanwege het coronavirus. Je kunt aan de slag op zzp-basis, losse diensten of detachering. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


Organisatie

Een leuk ziekenhuis in Amsterdam, waar je gewaardeerd wordt voor je inzet. Want laten we duidelijk zijn: In een tijd waarin er veel verandert in de zorg is een ziekenhuis een waardevolle plek om in te werken. Wil jij het verschil maken en een bijdrage leveren in de zorg in Amsterdam? Kom dan met ons kennismaken.

Functie

Door te werken via We all Share, doe je ruime kennis en ervaring op en ontwikkel je jezelf. We vinden het belangrijk dat patiënten een hoogwaardige, effectieve en zorgzame behandeling krijgen. Vandaar dat jij als professional in deze afwisselende functie een centrale rol in het zorgproces hebt en verantwoordelijk bent voor het uitvoeren en coördineren van een goede verpleegkundige zorg aan de patiënten.

Functie-eisen

  • je bezit het diploma verpleegkundige op (minimaal) MBO-4 niveau, of een A-inservice. Met een HBO-V opleiding ben je uiteraard ook meer dan welkom.
  • bij voorkeur heb je twee jaar (ziekenhuis)ervaring als verpleegkundige
  • je bent in het bezit van een geldige BIG registratie
  • je bent flexibel ingesteld en bereid tot het werken in onregelmatige diensten
  • je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden

Aanbod

  • Een dienstverband op basis van detachering, zzp’en of losse diensten;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;

Inlichtingen

Wil je meer informatie of wil je een dagje meelopen? Neem dan contact op met ons team COVID-19 hulp, via telefoonnummer 085-0605085.

Sollicitatie

Info@weallshare.nl, t.a.v. team COVID-19 hulp.