Introductie

Wil jij als verpleegkundige bijspringen in verband met de opstart van de zorg c.q. het inhalen van zorg n.a.v. de achterliggende COVID periode in het ziekenhuis dan is hier je kans! Hiermee verricht je goed werk en zul je zeer gewaardeerd worden.

Organisatie

Diverse opdrachtgevers starten weer met het leveren van meer en uitgebreidere zorg nu COVID hopelijk op haar retour is. Tegelijkertijd staat er een welverdiende vakantieperiode voor de deur. Daardoor zijn er vele extra handen nodig aan het bed.

Functie

In de functie van flex verpleegkundige worden uiteraard je kennis en vaardigheden als verpleegkundige aangesproken. Je kunt op verschillende afdelingen worden ingezet. Kortom je vaardigheden op het gebied van klinische redenatie zijn van eminent belang.

Functie-eisen

  • Je bent gediplomeerd verpleegkundige (Verpleegkunde-AA, MBO-4 of HBO-V)
  • Je beschikt over met een geldige BIG-registratie
  • Je bent bereid alle diensten te draaien
  • Je staat stevig in je schoenen en bent niet snel uit het veld geslagen
  • Je kunt goed relativeren en durft zaken te benoemen
  • Je bent een doener en kunt goed samenwerken

Aanbod

Wij bieden je een prima salaris en een reiskostenvergoeding maar ook: Een functie waarin je veel leert, klinische ervaring op doet en je voorbereid om de stap naar het werken in een ziekenhuis te maken. Een oproepcontract voor een periode van maximaal 6 maanden. Na deze periode gaan we met elkaar in gesprek om te kijken welke mogelijkheden zich nog meer voor doen.

Inlichtingen

Afdeling recruitment Ziekenhuiszorg, 085-0605085

Sollicitatie

Info@weallshare.nl, vergeet niet je CV en eventuele motivatie brief met te sturen. (Liefst in Word)