Introductie

Een nieuwe dag, die tovert niet alleen op jouw gezicht maar ook op die van al je cliënten! Je mag weer aan slag om hen te helpen en te ondersteunen, daar wordt je blij van! Met jouw hulp, kunnen de mensen gewoon in hun eigen huis blijven wonen. Op de plek waar zij zich op hun gemak voelen. De eigen haard is immers goud waard. Ze zijn je dankbaar en kijken iedere dag uit naar je komst. Katheter vervangen, wassen en aankleden, ondersteuning in het huishouden. Het is je niet snel te veel. Wil jij graag aan de slag? Solliciteer dan nu op de vacature Verzorgende IG!

Organisatie

Onze opdrachtgevers brengen zorg naar de mensen toe. Ze vinden het belangrijk dat cliënten hun leven op hun eigen manier kunnen leiden, en dat in hun vertrouwde omgeving: thuis. “Leven, in plaats van geleefd worden”, zeggen zij dan ook.

Functie

Je bent oprecht geïnteresseerd in het verhaal achter je cliënt. Wat houdt hem of haar bezig? Wat is voor belangrijk hen? Jij ziet waar je cliënt écht behoefte aan heeft. Door goede afspraken te maken met cliënten en familieleden, krijgt de cliënt de zorg die hij of zij nodig heeft. Natuurlijk weet je alles van verpleegtechnische handelingen als injecteren, katheteriseren en het inbrengen van een maagsonde. Maar je helpt ook met alle liefde bij licht verzorgende handelingen als wassen, aankleden en huishoudelijke werkzaamheden als stofzuigen en afwassen. Je maakt deel uit van het team met verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Je hebt een belangrijke rol in de uitvoering en coördinatie van de ondersteuning, verzorging en verpleging. Je bent de spin in het web.

Functie eisen

Diploma verzorgende IG
Aanbod

  • Een zeer goed salaris
  • Reiskosten ad. € 0,19 per kilometer
  • Veel afwisseling als er voor kiest om te werken in verschillende regio’s
  • Je bouwt uiteraard pensioen op
  • Zelf je rooster bepalen
  • De mogelijkheid om functies te combineren
  • Je bent verzekerd bij arbeidsongeschiktheid en je hebt recht op WW en WIA
  • Flexcontracten zijn natuurlijk ook mogelijk (nul-urenbasis op basis van losse dagen) evt. naast een bestaande baan
  • Ook ZZP-ers zijn van harte welkom


Inlichtingen

Guido Hoogeveen, recruiter via 0850605085 of guido@weallshare.nl

Sollicitatie

Guido Hoogeveen, recruiter via guido@weallshare.nl of via het contactformulier. Vergeet niet je CV bij te sluiten. (liefst in Word)