Introductie

Ben jij Verzorgende IG en ben je toe aan een nieuwe stap? Wil je weer de uitdaging vinden in je werk? Wij zoeken collega’s en hebben je veel te bieden!

Organisatie

Afwisseling in je werk en een flink wat nieuwe ervaringen doordat je wisselend aan de slag kan gaan bij diverse ziekenhuizen of instellingen in jouw omgeving;

Functie

Je bent geïnteresseerd in het verhaal achter je patiënt. Wat houdt hem of haar bezig? Wat is voor belangrijk hen? Jij ziet waar de patiënt écht behoefte aan heeft. Door jouw goede zorgen, krijgt de patiënt de zorg die hij of zij nodig heeft. Natuurlijk weet je alles van verzorging en ondersteuning van de verpleegkundigen. Zo help je mogelijk bij verpleegtechnische handelingen als injecteren, katheteriseren en het inbrengen van een maagsonde. Maar je steekt vooral de handen uit de mouwen als het gaat om verzorgende handelingen als wassen, aankleden en andere werkzaamheden. Je maakt deel uit van een team en hebt een belangrijke rol in de uitvoering van de verzorging en de ondersteuning van de verpleging.

Aanbod

Wij hebben een flink netwerk opgebouwd van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en overige zorginstellingen binnen Nederland. Dankzij onze ervaring en ons netwerk kunnen wij jou bieden wat past bij jouw wensen, zoals:

  • Meer dan een goed salaris;
  • De mogelijkheid zelf te bepalen wanneer je wel of niet werkt;
  • Goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en bij diverse opdrachtgevers/families in de keuken te kijken;
  • Meerdere opdrachtgevers
  • Persoonlijk contact (we kennen de zorg goed!)
  • We bieden je bij- en nascholingsmogelijkheden.
  • ZZP’ers zijn uiteraard welkom

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan bovenstaande punten? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden! Neem voor vragen contact met ons op via Guido Hoogeveen, Recruiter: 085-0605085

Sollicitatie

Kan via guido@weallshare.nl, vergeet niet je CV bij te voegen,liefst in word. Geef zo mogelijk ook aan wat je beschikbaarheid is.