Introductie

Revalis, kliniek voor chronische pijn en vermoeidheid, is op zoek naar een zorgplanner voor haar vestiging in Den Bosch. (24 – 32 uur)

Organisatie

Revalis is een kliniek voor chronische pijn en/of vermoeidheid dat een breed pallet aan zorg biedt aan de steeds groter wordende groep van patiënten. Onze focus ligt op het kunnen bieden van snelle adequate diagnostiek en behandeling voor iedere complexe chronische pijn en/of vermoeidheidsproblematiek. Hierbij kijken wij naar de patiënt in zijn geheel (volgens het biopsychosociaalmodel met extra aandacht voor zingeving) en naar elk probleem dat de klacht beïnvloedt en de balans in het dagelijks leven verstoort. Door deze integrale specialistische zorg verder te ontwikkelen willen wij de zorg in Nederland verbeteren.

Functie

Wij zijn een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) dat gespecialiseerd is in specialistische zorg bij complexe chronische pijn en vermoeidheid. Onze behandelingen richten zich op volwassenen en bestaat uit een combinatie van individuele therapie en groepstherapie.

We zoeken iemand die het leuk en een uitdaging vindt om:

  • de beste match te maken tussen het behandelteam en onze patiënten;
  • het maken van een optimale planning via ons digitaal plansysteem;
  • samen te werken in een planteam en overleggen met de zorgcoördinatoren en teamleiders;

Functie-eisen

Je kunt aan de slag als planner als je jouw planningstalent en oprechte aandacht voor mensen meeneemt naar Revalis. Daarnaast zijn de volgende eigenschappen van belang:

  • Je bent stressbestendig, hulpvaardig en hebt je een goed analytisch vermogen;
  • Je vind het leuk om contact te hebben met mensen en hun verschillende belangen te behartigen;
  • Je neemt samen met je collega’s verantwoordelijkheid voor jouw werkgebied.
  • Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent een teamspeler;

Aanbod

Een interessante en uitdagende functie in een professioneel gedreven team in een prettige dynamische werkomgeving met veel positieve energie! Je komt te werken in zelfstandig behandelcentrum (ZBC) met ambities en die garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. Je krijgt interne ondersteuning en mogelijkheden om opgeleid te worden en ervaring op te doen. Werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur (8 uur per dag, in overleg. Salariëring is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring. Er is uitzicht op een vast dienstverband.

Inlichtingen

Wil je meer weten neem dan contact op met Guido Hoogeveen: 085-0605085

Sollicitatie

Wil je direct solliciteren? Stuur ons je CV en sollicitatiebrief en je hoort snel van ons. Solliciteren kan via email: info@weallshare.nl of via onderstaande sollicitatiebutton.